Hoe shoppen in onze winkel?

Beste bezoeker,

hier kan u in enkele duidelijke stappen lezen hoe u in onze winkel kan aankopen en tevens betalen.

Ga naar de winkelpagina http://www.natuurbaden.be/shop/

 

Zoeken

U ziet momenteel alle producten bij elkaar. U kan eenvoudig naar een bepaald product zoeken door de selectie te verfijnen. Dit kan via:

Productcategorieën: als u op een bepaalde productcategorie klikt, zullen enkel die bepaalde producten zichtbaar worden.

Prijzenfilter: deze kan u onderaan de lijst van productcategorieën terugvinden. Schuif met de twee bolletjes op de prijslijn om uw minimum- en maxiimumprijs in te stellen. Klik erna op de knop ‘filter’.

Sortering: net boven het overzicht van alle producten, kan u een sorteringsfilter vinden. U kan daar kiezen uit 4 instellingen + de standaardinstelling.

Productzoeker: dit is een gewone zoekfunctie op trefwoord dat u zelf intypt. Druk op het vergrootglas ernaast om te activeren.

Productinformatie en in uw mandje leggen

Eénmaal u het product dat u zocht gevonden heeft, kan u meer detail zien door met de muis over de afbeelding of productnaam te gaan, waarbij u volgende knoppen ontdekt:

  • met de knop links kan u dit product direct in uw mandje leggen.
  • Met de knop rechts kan u naar de detailpagina van dit product surfen.

Op de detailpagina ziet u naast alle details betreffende dit product, ook een knop om van hieruit het product aan uw mandje toe te voegen. In de rechtse kolom ziet u een formuliertje dat u kan invullen en verzenden wanneer u over dit product aanvullende vragen heeft.
U kan best teruggaan naar de voorgaande pagina met de ‘terug’-knop van uw browser.

 

Uw mandje

Wanneer u al enkele producten in uw mandje heeft gelegd, kan u naar dat mandje via het overzichtje in de rechtse kolom bovenaan, of via het hoofdmenu bovenaan.

 

In uw mandje kan u dan eventueel nog producten aanpassen (aantal, verwijderen).
Onderaan ziet u het totaal met en zonder BTW, en moet u aangeven welke manier van verzending u kiest.
Elke verzending, nationaal of internationaal, kost voor de gehele bestelling een vaste € 35. Afhalen bij ons is daarentegen gratis.

Nadat u uw keuze heeft ingesteld, klikt u op ‘doorgaan naar afrekenen’.

 

Afrekenen

U kan nu uw factuurgegevens aanvullen. Alle velden met een sterretje zijn verplicht!

Indien u de producten wil laten verzenden naar een ander adres dan het factuuradres, vink dat vakje met die naam dan aan, en vul ook hier uw gegevens aan. In het veld opmerkingen kan u nog iets bijvoegen over eventuele leveringsuren en dergelijke.

Onderaan het overzicht van uw bestelling kan u kiezen of u wenst te betalen via:

  • overschrijving (offline, u krijgt dan de overschrijvingsgegevens per email aan)
  • via paypal of betaalkaart (Visa, MC). Kredietkaarten gaan ook via het paypalsysteem en u hoeft daar geen paypal-account voor te hebben. Volg gewoon de instructies die u te zien krijgt.

U moet aanvinken dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden alvorens de bestelling te plaatsen of door te gaan naar Paypal.