Koi’s

Iedere vijverliefhebber droomt er wel eens van om van die prachtige vissen in zijn vijver te hebben. Je weet wel, die grote mooie gekleurde vissen, koi’s genaamd. In deze rubriek vindt je alles terug over de afkomst, de prijs en de soorten.

Goudvissen en sarasas

Op de kermis kon je ze winnen als kleine rode pareltjes, de goudvissen.Maar wat is nu een sarasa zou je je afvragen ? Wel, klik snel op deze link en lees er meer over.

 

Shubunkin

Zoals de naam al luid is deze vis niet echt afkomstig van bij ons. De shubunkin is een van de mooiste en gemakkelijkste vissen om te houden is een aquarium en of vijver. In een vijver doet deze vis het zeker goed want daar is hij een van de beste kwekers ! Wil je meer weten over deze fantastische vis, klik dan vlug op deze snelkoppeling.

Zilver,goud en blauwe winde

De leukste en goedkoopste vissen zijn windes. Deze vissen zwemmen in groep en dit bijna steeds aan de oppervlakte. Je hebt ze in verschillende kleuren. Interesse, lees dan vlug deze rubriek.

Steur

Steuren zijn afstammeling van de haai. Waar of onwaar ?
Drie soorten steuren zijn in de handel te verkrijgen. Welke, dat kan je hier te weten komen.

Onze kweekputten

Deze pagina laat enkele van onze kweekputten zien zowel in het binnen als
buitenland. Nuttig voor de kwekers onder ons ;o)

Wil je meer weten over andere soorten van vissen ? Aarzel dan niet en spring eens binnen. Wij hebben zowel natuur al siervissen op stock om aan de mensen te laten zien. Zeker de moeite waard. Inkom gratis.
Adres : Berkenlaan 11 3050 Oud-Heverlee 016/40.44.23