Geachte, u dacht misschien dat koi’s of vissen kweken enkel voor buitenlandse bedrijven mogelijk was. Mis poes ;o)
Vissen worden ook hier gekweekt. Op deze pagina wil ik je enkel enkele foto’s laten zien van enkele van onze binnenlandse putten en van onze buitenlandse kweekputten.
Als je iets over het kweken zelf wil te weten komen, dan verwijs ik je naar de koi pagina. Daar wordt iets meer uitleg gegeven. Hier kom je enkele trukjes te weten over hoe een ideale kweekvijver er moet uitzien.

wange

wange2

Dit is onze grootste modder poel. Hier worden zowel waterlelies,thalia’s en diverse waterplanten gekweekt. Ook worden hier de snoeken uitgezet om te groeien. In middels zijn er in dit gebied 5 grote vijvers. In deze vijvers worden goudvissen, goudwindes, sarassa’s en shubunkins gekweekt.
Ook de eerste en middelste vijver van de zoete waters wordt door ons beheerd. Enkele vijvers in de doode beemden eveneens.

Om de vraag voor siervissen aan te kunnen en om kwaliteitsvissen te kunnen verkopen, zijn wij ook naar het buitenland uitgeweken. Daar hebben we inmiddels 2000 hectaren aan vijvers. Dit in zowel Japan,taiwan en Malaysia.
Hier enkele foto’s van onze kweekputten en ons shippingshuis, vanuit dit huis worden de vissen verzonden naar België:

f020-300 f019-300 f017-300 f015-300 f014-300 f012-300